Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього свої світильники. Т. Фуллер

16.10.2024

Корисна інформація

Зустріч представників ТОВ «Уніплит» та студентів і викладачів ННІ ДТД

ТОВ “Уніплит” – лідер деревообробної промисловості України в сегменті виробництва екологічно чистих волокнистих плит мокрим способом, фанери та пиломатеріалів. Окрім цього підприємство є виробником пакувальних матеріалів, дверей, паливних брикетів та бруківки. Також підприємство приділяє увагу соціальним проектам, залучає дітей та молодь до арт-проектів.

Директор ТОВ «Уніплит» Юрій Дубас і заступник директора з якості Світлана Балашук прочитали лекцію «Виробництва ТОВ «Уніплит» у сучасних умовах», після якої між ними і аудиторією зав’язалася жвава дискусія та конструктивний діалог. Керівництво ТОВ «Уніплит» на прикладах власного досвіду загострювало увагу щодо важливості навчання та набуття професійних компетенцій.

img

IMG 4726

Спілкування здобувачів освіти з потенційними працедавцями дало змогу здобувачам вищої освіти набути розуміння вимог, які сьогодні необхідні майбутнім спеціалістам – це професіоналізм та здатність до навчання, критичне мислення та аналіз, креативність, ініціативність, використання технологій, стресостійкість, гнучкість тощо.

img

img

img

Після прочитаної лекції представники ТОВ «Уніплит» зустрілися з колективами кафедр «Технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу» і «Технологій лісопиляння, столярних і дерев’яних будівельних виробів», відвідали лабораторії кафедр.

Між кафедрою «Технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу» і підприємством існує багаторічна співпраця, за результатами якої студенти відвідують підприємство з екскурсійними заняттями, набувають практичного досвіду, магістранти і аспіранти виконують науково- дослідні роботи.

Під час цієї зустрічі обидві сторони обговорили освітні програми підготовки здобувачів вищої освіти і подальші співпраці, зокрема в науково-практичної роботи.

 Автори: в.о. завідувача кафедри ТДКМ, професор, д.т.н. Руслан Козак,
ст.викл. каф. ТДКМ, к.т.н. Ірина Кусняк