Чому б ти не навчався, ти навчаєшся для себе. Петроній

29.04.2024

Корисна інформація

Зустріч студентів та НПП з компанією ТОВ «ХОЛЬЦ ФЛОРС»

20 березня 2024 року в стінах нашого університету у рамках проведення обміну досвідом з провідними деревообробними та меблевими підприємствами – потенційними роботодавцями, проведено гостьову лекцію  "ТОВ «ХОЛЬЦ ФЛОРС» - шлях до успіху: сучасний стан і перспективи" представниками компанії  - Іванною Березяк директоркою з персоналу та Ольгою Павліковською начальницею виробництва (випускниця НЛТУ України, магістр деревообробних та меблевих технологій).

Лекцію проведено для студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників кафедр університету, які навчаються або залучені до освітнього процесу за спеціальностями 161 «Хімічні технології та інженерія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 187 «Деревообробні та меблеві технології» 

ТОВ «ХОЛЬЦ ФЛОРС» - компанія з повним виробничим циклом і успішним досвідом роботи в сфері деревообробки та виготовлення екологічно чистої паркетної продукції найвищої якості. 

Компанія є одним з провідних виробників паркетної дошки в Україні, а продукцiя компанiї вiдома в багатьох країнах свiту (Європа, США, Канада, Китай, Індія та ін.). Підприємство стрімко розвивається, освоює нові ринки та займає лідерські позиції.

У ході лекції обговорено питання про нові технології, підходи та форми роботи у компанії ТОВ «ХОЛЬЦ ФЛОРС». Здобувачі освіти отримали інформацію про відкриті вакансії з працевлаштування, стажування та проходження практики.

У жвавій дискусії учасники дізнались про специфіку роботи, умови оплати праці, режим роботи, питання соціальної захищеності, професійного росту тощо. Також здобувачів освіти поінформували про вимоги сучасних роботодавців до потенційного працівника – це бажання працювати, самовдосконалюватись, дисциплінованість, відповідальність, комунікабельність, вміння працювати в команді, професіоналізм та здатність до навчання.

Як результат учасники зустрічі отримали досвід спілкування з потенційним роботодавцем та поради щодо поведінки на співбесіді, яка допоможе випускникам вирішити питання працевлаштування. 

Роботодавець готовий практично розвивати та навчати фахівців, які після закінчення навчання вже будуть адаптовані до виробничого процесу, роботи в команді та з розвиненими лідерськими якостями і відповідальністю.