Дивуєшся дорогоцінності мови нашої: в ній що не звук, то подарунок, все крупно, зернисто, як самі перла. М. Гоголь

16.04.2024

Корисна інформація

День відкритих дверей НЛТУ України в Кременецькому лісотехнічному фаховому коледжі

День відкритих дверей НЛТУ України в Кременецькому лісотехнічному фаховому коледжі

3 травня 2023 року заступник директора Навчально-наукового інституту деревообробних та комп'ютерних технологій і дизайну Ігор Соколовський відвідав із профорієнтацією Кременецький лісотехнічний фаховий коледж. Зустріч відбулася з колективом коледжу та зі студентами випускних груп освітньо-професійних програм: Лісове господарство, Обробка деревини, Експлуатація і ремонт обладнання лісового комплексу. В 2022 році у наш університет вступило 19, а в 2021 р. – 20 випускників коледжу. 

Під час зустрічі окреслено важливість продовження навчання та здобуття вищої освіти в НЛТУ України, детально ознайомлено випускників коледжу з особливостями вступної кампанії 2023 року. Випускникам надано вичерпну інформацію щодо правил прийому в НЛТУ України та особливостей навчання, про можливості розкриття своїх здібностей у науковій чи громадській роботі, приділено увагу міжнародній мобільності студентів та можливостям для стажування і подальшого працевлаштування за фахом у провідних компаніях. Зустріч відбувалася у дружній та невимушеній атмосфері.

Після завершення зустрічі зі студентами, відбулося спільне засідання із цикловою комісією технологічних дисциплін, на якому обговорено питання перспективи розвитку освіти в Україні та співпраці університету з коледжем. 

Студентів та викладачів коледжу запрошено у Львів 6-9 червня 2023 року для відвідування ХХIV Міжнародної виставки «Деревообробка 2023», а також ознайомлення із навчальною базою університету, викладацьким колективом та дирекціями інститутів за профільними спеціальностями коледжу. 

Для зручності комунікації із майбутніми вступниками створена Viber спільнота, у якій надається актуальна інформація щодо етапів та особливостей вступної кампанії у 2023 році в НЛТУ України. 

Особлива подяка адміністрації коледжу за організацію зустрічі зі студентами та турботу про продовження навчання студентів коледжу за обраним фахом.

Кременецький лісотехнічний фаховий коледж здійснює висококваліфіковану підготовку спеціалістів, які продовживши навчання в НЛТУ України, успішно реалізовують себе на підприємствах лісової та деревообробної галузей, а також в інших галузях господарського комплексу України.