Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього свої світильники. Т. Фуллер

29.03.2024

Корисна інформація

Нагородження обласними преміями до Дня студента!!!

24 листопада  2021 року в стінах Львівського національного університету ім. Івана Франка відбулося нагородження лауреатів обласних премій серед студентів. 

Цього року лауреатами серед студентів-лісотехніків стали:

- Цундер Ольга, студентка 4 курсу спеціальності «Дизайн» премія Львівської обласної державної адміністрації та обласної ради;

- Зонгайм Юлія, студентка третього курсу спеціальності «Комп’ютерні науки», голова студентського самоврядування НЛТУ України премія Імені В’ячеслава Чорновола.

 


“На головному корпусі університету імені Івана Франка, який цьогоріч святкує 360 років, латиною написано «Освічені громадяни – окраса своєї батьківщини». Як і для кожної держави, Україні життєво важливо, щоб молодь бачила своє майбутнє саме тут, на Батьківщині. Перед українськими студентами сьогодні відкритий весь світ. І я бажаю їм використати всі можливості. У світі без кордонів можна здобути досвід та реалізувати себе у Нью-Йорку, Берліні, Токіо, в будь-якому куточку планети.  Але всі пам’ятаймо: амбітніший виклик і справжнє наше спільне досягнення – це побудувати успішну та квітучу державу саме тут, у себе вдома. Велика і процвітаюча Батьківщина - найвище завдання для кожного покоління. Це те, про що дбали наші батьки, і той єдиний найбільший спадок, який маємо передати нашим дітям і внукам. У цій місії нам бажаю найбільшого успіху!”, - наголосив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Премії присуджували за проєкти, дослідження, стартапи та статті, які мають значення для Львівщини, сприяють подальшому розвитку науки і суспільному прогресу. Загалом премії та почесні відзнаки отримали 212 студентів із різних закладів вищої освіти Львова.

«Нехай це буде одна з перших ваших нагород, які принесуть вам успіх. Якщо ви робите те, що любите, ви будете успішними, а якщо ви буде успішними, буде успішною держава. Якщо маєте ідеї, як ми можемо допомогти студентам реалізувати ті чи інші речі, чекаємо пропозиції», - наголосив директор департаменту освіти Олег Паска.