Хто не любить своє? рiдно? мови, солодких святих звукiв свого дитинства, не заслуговує на iм'я людини. Й. Г. Гердер

16.07.2024

Корисна інформація

Увага конкурс

Конкурс творчих робіт „Я пишаюсь тим, що я українець!”


Метою проведення Конкурсу є надання можливості студентам вищих навчальних закладів виявити свої інтереси і творчий потенціал. 

УМОВИ КОНКУРСУ

Конкурс проходить з 10 жовтня до 5 листопада 2011року.

У конкурсі можуть  брати участь студенти вищих навчальних закладів.

ОФОРМЛЕННЯ РОБІТ

Роботи оформлюються на аркушах формату А4 та повинні мати естетичний вигляд. Вони  можуть бути написані українською або російською мовами (будь-які творчі прояви вітаються).

На титульному аркуші повинні бути чітко вказані дані учасника конкурсу: прізвище, ім'я, місце навчання, повна адреса, індекс, контактні телефони.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ:

Творча робота має містити такі елементи: науковість, актуальність, новизну, постановку проблеми, формулювання цілей, виклад основного матеріалу дослідження, висновок з цього дослідження і перспективи подальших розвідок у даному напрямку.

Титульна сторінка має містити ім’я та прізвище автора, дані про себе, назву статті, назву вищого навчального закладу, контактні дані (адресу, телефон,  е-mail).

Оформлення тексту: всі поля 20 мм; шрифт TimesNewRoman, кегель 14, інтервал – 1,5; абзацний відступ – 10 мм. 

Перелік літературних джерел розташовується за алфавітом або в порядку їх використання після тексту статті з підзаголовком Література і виконується мовою оригіналу. 

Обсяг роботи: 12-25 стор.

Робота на конкурс подається українською або російською мовамиу друкованому та електронному варіанті.

Фото роботи та малюнки оформлюються у вільному стилі.

Свої роботи можна надсилати на електронну адресу: konkyrs2011@ukr.net до 5 листопада 2011 року (деталі http://mo-re.org/ru/novosti/centralnye-novosti/startuvav-konkurs-tvorchih-robit-ja-pishayus-tim_sho-ja-ukrainec.htm).

ВИЗНАЧЕННЯ ТА НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

Переможці будуть визначатись на регіональному і на всеукраїнському рівнях по кожній із номінацій. Переможці отримають цінні подарунку та спеціальні призи.