Хто не любить своє? рiдно? мови, солодких святих звукiв свого дитинства, не заслуговує на iм'я людини. Й. Г. Гердер

17.07.2024

Корисна інформація

День вiдкритих дверей на ТОВ "Унiплит"

День вiдкритих дверей: цікаво, повчально, престижно

Уже впродовж семи рокiв з iнiцiативи керiвництва ТОВ "Унiплит" у Долинському районi Івано-Франківської області проводять конкурс "Умiлi ручки". Товариство забезпечує школи заготовками з власної продукцiї, з якої учнi на уроках трудового навчання виготовляють рiзноманiтнi вироби. За кращi витвори дитячих рук передбаченi грамоти та грошовi винагороди. Пiдприємство заохочує дiтей до трудової та творчої дiяльностi -- тим самим популяризує серед молодого поколiння робiтничi спецiальностi, брак яких є вiдчутним на ринку працi Долинщини. Частково ця проблема вирiшується завдяки створеному на базi ТОВ "Унiплит" Навчальному центру. 

Задля ознайомлення з функцiонуванням i можливостями центру, за сприяння керiвництва Товариства та служби управлiння людськими ресурсами ТОВ "Унiплит", 18 березня цього року вiдбувся День вiдкритих дверей для випускникiв шкiл Долинського району та їхнiх батькiв. Зрештою, того дня мiг прийти кожен охочий, оскiльки iнформацiйнi буклети запрошували всiх зацiкавлених.  
 






Виробництво, крiм квалiфiкованих робiтникiв, потребує й висококласних iнженерно-технiчних працiвникiв. Щодо цього товариство тiсно спiвпрацює iз Нацiональним лiсотехнiчним університетом України. До речi, НЛТУ України свого часу закiнчили директор ТОВ "Унiплит" Анатолiй Коломiєць, головний iнженер Володимир Івачевський, заступник директора з якостi Свiтлана Балашук, начальник паросилового господарства Роман Матiїв. А недавно когорту молодих спецiалiстiв поповнили випускники цього ж ВНЗ: Володимир Клим, який працює на посадi технолога фанерного виробництва, та Христина Коник -- технолог ЛДВ.  

Для кращого ознайомлення з Нацiональним лiсотехнiчним університетом України на День вiдкритих дверей приїхали представники університету на чолi iз завiдувачем кафедри технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу, професором, доктором технiчних наук Павлом Бехтою.  

За словами начальника служби управлiння людськими ресурсами ТОВ "Унiплит" Мар’яни Юрiв i завiдувача кафедри  ТДКМ  Павла Бехти спiвпраця мiж ТОВ "Унiплит" i Нацiональним лiсотехнiчним університетом України є продуктивною, оскiльки студенти ВНЗ мають можливiсть не тiльки здобути якiсну освiту, а й пройти добру практику на пiдприємствi та з часом працевлаштуватися за спецiальнiстю. Варто зазначити, що навчальна база унiверситету максимально наближена до деревообробного виробництва, тому плюси вiд спiвпрацi у форматi: ТОВ "Унiплит" -- Навчальний центр -- Нацiональний лiсотехнiчний університет України є очевиднi.  

Загалом гостi, що прийшли на День вiдкритих дверей, який проводили на базi ТОВ "Унiплит", мали змогу дiзнатися максимум iнформацiї i про найбiльше деревообробне пiдприємство регiону, i про Нацiональний лiсотехнiчний університет України, почути квалiфiкованi вiдповiдi на запитання, якi їх цiкавили.

Інформація підготовлена за матеріалами газети Експрес.

Читайте більше тут: http://expres.ua/digest/2016/04/06/181219-den-vidkrytyh-dverey-cikavo-povchalno-prestyzhno