Освіта — скарб; праця — ключ до нього. П. Буаст

17.07.2024

Корисна інформація

Всеукраїнський форум лісового господарства та деревообробної промисловості LISDEREVMASH-2015

З 22 по 25 вересня в Києві проходив Всеукраїнський форум лісового господарства та деревообробної промисловості LISDEREVMASH-2015, який включає міжнародні спеціалізовані виставки обладнання для лісопромислового комплексу, а також виставку технологій по одержанню енергії з деревини. 

Форум відвідали викладачі і студенти ННІ ДТД де мали змогу ознайомитися з останніми тенденціями галузі: широко були представлені новинки обладнання технологій деревообробки та лісозаготівлі, сушильне і котельне обладнання, тощо. Також особливу увагу організатори приділили і популярному напряму виробництва біоенергії з відходів деревини.

В рамках форуму проходив також Перший міжнародний Форум WoodInvestForum-2015. Захід передбачався як діалог влади, уряду та бізнесу, для обговорення актуальних проблем сектору, а також нових проектів, які реалізуються сьогдні в Україні. На запрошення Всеукраїнської Асоціації деревообробних підприємств, проф. Орест Кійко представив стратегію програми реформ заради ресурсоефективності у лісовому секторі України  (детальніше).