Хто не любить своє? рiдно? мови, солодких святих звукiв свого дитинства, не заслуговує на iм'я людини. Й. Г. Гердер

26.04.2024

Корисна інформація

Cемінар-навчання італійського виробника ЛФМ "Саєрлак"

17-18 травня 2017 року в ІДТД  в рамках співпраці з кафедрою ТМВД та фірмою  "Європроект", яка представляє в Україні лакофарбові матеріали відомої італійського виробника "Саєрлак" був проведений  семінар - навчання.

На семінарі технолог фірми "Саєрлак"  доктор хімічних наук - Крістіан Бусато ознайомив студентів технологів та дизайнерів з новинками виставки з дизайну меблів та інтер'єру, яка відбулась у м. Мілан (Італія) , а також з новими розробками екологічно безпечної продукції для опорядження деревини, та сучасними технологіями створення покриттів. В семінарі взяли участь  91 студент, 8 викладачів випускових кафедр ІДТД,  виробничники та представники фірми "Саєрлак" -  директор (Анатолій Мельничук) і технолог (Львів)   та менеджер  з Білорусі .

По завершенню семінару студентам вручили сертифікати про ознайомлення з матеріалами і технологією опорядження меблів лакофарбовою продукцією фірми "Саєрлак".

Завершальним етапом даного семінару було проведення олімпіади для студентів в "on line" режимі. В олімпіаді прийняли участь 31 студент.

Перше місце з винагородою 2000 грн. - студент гр. ДТС-22 Дмитро Дмитрик;
Друге місце з винагородою  1000 грн.  - студент гр. ДТ-41 Юрій Шманько;
Третє місце поділи між собою студенти:  Андрій Тендюк  -   гр. ДТС-21 ,   Ольга Павліковська -   гр.  ДТ-41 та Роман Гусак - гр. ДТ-41.

Всі учасники олімпіади були відзначені пам'ятними призами.