Дивуєшся дорогоцінності мови нашої: в ній що не звук, то подарунок, все крупно, зернисто, як самі перла. М. Гоголь

05.05.2024

Корисна інформація

Дизайн-конференція “DeStArt”



Сьогодні дизайн оточує нас усюди, він став нашим середовищем існування. А з появою Інтернету і популяризацією сучасних гаджетів - дизайн став абсолютно невід'ємною частиною нашого життя. Розробка дизайну - саме та галузь, котра, з кожним роком, все більш потребує висококваліфікованих спеціалістів. А для самого дизайнера сьогодні необхідно кожен день навчатись новому, обмінюватись досвідом з іншими спеціалістами та розуміти тренди, взаємозв’язок діяльності дизайнера з новими можливостями, ринком та розвитком технологій. 

DeStArt - це подія для комунікації і обміну досвідом між спеціалістами в галузях предметного, веб і графічного дизайну, UI\UX, реклами, брендінгу та комерційної ілюстрації. Також подія направлена на вдосконалення всього українського дизайну, об’єднання спеціалістів даної галузі, обміну спеціалізованою інформацією. Заплановано проведення трьох тематичних потоків:

1. Візуальна комунікація, реклама і брендінг, в рамках якого увага зосередиться на проблемах, які сьогодні хвилюють маркетологів, арт-директорів і представників бізнесу;

2. Веб-дизайн, відео-контент та UI/UX. На цьому потоці будуть обговорюватись можливості та виклики, що стоять перед спеціалістами сучасного digital-дизайну;

3. Предметний та промисловий дизайн. У цьому потоці увага буде зосереджена на глобальних змінах, що впливають на ці традиційні дизайн-напрямки і на можливостях, що вони дають.

Також планується виставка, на якій кращі дизайнери і компанії, котрі спеціалізуються на створенні унікального дизайну, зможуть представити свої роботи. 

Організатор події - event-агентство ForgeEvents, співорганізатором виступає дизайн-школа CreativeSchool. 

Місце проведення: м. Львів, вул. Козельницька, 2а (Український католицький університет). 

Дата: 20 лютого 2015 року.

Дізнатись більше, ознайомитись зі списком запрошених спікерів та купити квиток на конференцію можна на офіційній сторінці конференції у facebook - https://www.facebook.com/events/319476178176218/ 

Також з організаторами можна зв’язатись, написавши на електронну пошту - destart.forge@gmail.com або зателефонувавши за тел.: +38(073)494 46 04.

 "Організатори DestArt надають нашим студентам знижку на 47%. В процесі покупки квитка введіть промокод FORGE4LTSTUDENTS і отримайте знижку."