Уранці, коли пробуджуєшся, спитай себе: «Що я маю зробити?» Увечері, перше ніж заснути: «Що я зробив?» Піфагор

07.05.2024

Корисна інформація

КОНКУРС БІЗНЕС-ІДЕЙ СЕРЕД МОЛОДІ

КОНКУРС БІЗНЕС-ІДЕЙ СЕРЕД МОЛОДІ  

м. Львів, 5 травня 2015  

 ПРЕС-РЕЛІЗ  

  Запрошуємо взяти участь у «Конкурсі бізнес-ідей серед молоді», що проходитиме в рамках регіонального туру XVІІ Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.   Конкурс проводиться серед молодих людей віком від 14 до 35 років і сприяє адаптації економічних ініціатив молоді та практичного втілення в сфері малого та середнього бізнесу.   Строки проведення конкурсу : з 1 по 20 травня 2015 р.   Об'єкт конкурсного відбору : креативні бізнес-ідеї, які в подальшому зможуть трансформуватися в реальні бізнес плани з подальшою реалізацією відповідних проектів. По закінченню конкурсу, будуть обрані переможці.  

  Номінації конкурсних програм:   І. Виробництво, сфера послуг і торгівля.   ІІ. Наукові, лабораторні та експериментальні розробки.   ІІІ. Соціальний проект (передбачає реалізацію проектів з фінансуванням за рахунок спонсорських, грантових коштів або коштів з державного бюджету, які спрямовані на: покращення умов життєдіяльності особистості чи окремих соціальних груп).   Заявки оцінюються експертною комісією, яка визначає переможців у кожній номінації.   Оцінювання робіт здійснюватиметься експертною комісією за такими критеріями:   - оригінальність та обґрунтованість ідеї; 

 - забезпечення створення нових робочих місць для молоді;   - соціальна значущість проекту, суспільна корисність (прибутковість) від його реалізації.  

 Нагородження:   - Учасники конкурсу можуть отримати консультації та допомогу у розробці бізнес планів та пошуку інвесторів для реалізації бізнес-ідей.   - Бізнес ідеї переможців конкурсу будуть презентовані на стенді під час проведення Форуму молодих підприємців.   Пріоритетні напрямки: соціально-творчі проекти; вітчизняне виробництво, розвиток молодіжного туризму Львівщини. Проекти також можуть бути в запропонованій Вами сфері.   Участь у конкурсі є безкоштовною.   Заяви на участь у Конкурсі подаються до Львівського обласного молодіжного центру праці за адресою: м. Львів, вул. Кривоноса, 10, оф. до 20 травня 2015 року.   Заявки подані після встановленого строку прийматися не будуть.   Організатори конкурсу: відділ молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації; департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації, 

Львівський обласний молодіжний центр праці. Конкурс проводиться за підтримки: комісії з питань економічної політики Громадської ради при ЛОДА.  

 Контакти  

 Леся Довганик, координатор конкурсу   моб тел. 067 905 72 66   lomcp @ukr.net