Дуже небагато людей живе сьогоденням. Більшість готується жити пізніше. Дж. Свіфт

24.04.2024

Корисна інформація

День відкритих дверей для студентів Кременецького лісотехнічного коледжу

День відкритих дверей для студентів
Кременецького лісотехнічного коледжу


Вже стало доброю традицією в Навчально-науковому інституті деревообробних та комп’ютерних технологій і дизайну (ННІ ДКТД) проводити щорічні Дні відкритих дверей зі студентами випускових курсів коледжів та вищих професійних училищ, які здійснюють підготовку молодших спеціалістів.

У суботу 2 листопада 2019 року у Національному лісотехнічному університеті України проведено День відкритих дверей для студентів 4 курсу Кременецького лісотехнічного коледжу спеціальності «Обробка деревини». 

Заступник директора ННІ ДКТД Ігор Соколовський провів екскурсію територією, навчальними корпусами, ознайомив з історією та структурою університету. Він розказав студентам про випускників Кременецького лісотехнічного коледжу, які працюють в Національному лісотехнічному університеті України, серед яких семеро викладачів у ННІ ДКТД.

Про навчання студентів спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» в університеті, їхню практичну підготовку, міжнародну співпрацю та дозвілля розповів директор ННІ ДКТД Володимир Маєвський. Студенти коледжу також відвідали навчально-виробничу лабораторію випускової кафедри технологій лісопиляння, столярних і дерев’яних будівельних виробів на базі деревообробного обладнання австрійської фірми “Felder”.


Доцент кафедри ботаніки, деревинознавства та недеревних ресурсів лісу Василь Заячук у Музеї деревини ознайомив студентів коледжу з історією створення музею, експонатами деревини, цінними породами деревини, лісовим фондом України та акцентував увагу на актуальності вивчення дисципліни деревинознавства. 


Студентів Кременецького лісотехнічного коледжу ознайомили з особливостями вступу у 2020 році до НЛТУ України, структурою фахового вступного випробування. Пробне тестування зі студентами заступник директора ННІ ДКТД Ігор Соколовський проведе весною 2020 року на зустрічі зі студентами в коледжі.

Окрім зустрічі з дирекцією ННІ ДКТД, студенти мали також зустріч з випускниками Кременецького лісотехнічного коледжу, які вже навчаються в ННІ ДКТД за спеціальністю «Деревообробні та меблеві технології», а саме Максимом Погайдаком (ДТС-11), Богданом Кучером (ДТС-11) та Арсеном Гонтаруком (ДТС-11), які поділилися своїми враженнями про НЛТУ України.

Традиційно другою частиною Дня відкритих дверей було знайомство зі Львовом. Студентам Кременецького лісотехнічного коледжу проведена екскурсія у Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай), а на закінчення – прогулянка вечірнім древнім містом Львовом.



 

                                                                                                                                                                                                  Підготували: В.Маєвський та І.Соколовський