Чим більше знаєш, тим більше можеш. Е. Абу

29.03.2024

Корисна інформація

Професора Бехту П.А. обрано членом Львівської системи дослідників

Вітаємо професора Павла Антоновича Бехту
з обранням членом 
Львівської системи дослідників! 


Професора Бехту П.А. обрали членом Львівської системи дослідників за напрямом наукової діяльності «Технічні науки і технології, матеріалознавство (І-й рівень членства

Львівська система дослідників створена Львівською міською радою у межах розширення програми "Львів Науковий" і передбачає незалежну оцінку професійної діяльності дослідників міста за принципом “research excellence”, об’єднання, як молодих перспективних, так і успішних досвідчених дослідників, надання таким дослідникам стипендій відносно їхнього професійного рівня і перспектив, а також залучення цих дослідників до стратегічного розвитку міста.

Членом Львівської системи дослідників може стати будь-який дослідник, аспірант або докторант, який за основним місцем роботи працює у науково-дослідній або освітній установі будь-якої форми власності, що знаходиться виключно в місті Львові і який пройшов відповідне оцінювання. У Львівській системі дослідників функціонує два рівні членства. Кожен рівень членства вимагає відповідний Рейтинговий Бал Оцінювання та передбачає відповідну суму щомісячної стипендії.